Деси: Впечатлявам се от любезните отношения между хората

Dessy

“В Лондон всичко и всички се движат, не стоят на едно място, а се развиват или поне правят опити да променят живота си.

Лондон е смислено организиран град, има култура на голям град и живеещите тук спазват установените правила. Това прави живота много по-лесен и спокоен.

Продължавам да се впечатлявам от любезните отношения между хората. Тук видях много повече хора, помагащи на други хора, отколкото през целия си живот. Доброволно носят чужди куфари, чанти, детски колички, правят място в обществения транспорт, дори, ако си с приятел, за да седнете един до друг и да продължите да си говорите.

Харесва ми, че не е прието да се повишава тон, да се злослови или да се правят забележки, освен когато общественият интерес е засегнат.”

Снимка: Teo Totev Photography


На нашия сайт Разходки из Лондон разказваме истории за Лондон, британската култура и българи във Великобритания с вълнуващи проекти. Текстовете от сайта ни ще идват до вас, ако следвате страницата ни във Фейсбук. Натиснете тук.


Този текст, както и останалите текстове на сайта, са защитени от авторското право. Ако искате да използвате текста и снимките, трябва да поискате разрешение за това. Пишете на нашият имейл. Ние вероятно ще ви дадем разрешение, при условие, че изпълнявате правилата за цитиране на източника и авторите, съгласно българското и международно право.


Ако желаете да участвате в нашите разходки из Лондон, станете член на нашата група Разходки из Лондон, където обявяваме всяко наше събитие.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *