С български приятели и български рози в центъра на Лондон

Всяка есен българите от групата за разходки из Лондон се събират на Голдън Скуеър в централния лондонски квартал Сохо, за да подрежат посадените от тях рози като подарък за лондончани.

 

 

 

 

 

Тази година денят се оказа студен, но с приятели и добро настроение студът направи още по-приятно преживяването ни в местен пъб, където седнахме заедно след като се погрижихме за розите и подарихме българско вино на парковия мениджър в знак на благодарност за сътрудничеството с общината на Уестминстър и градинарите от района, които поливат българските рози в центъра на Лондон.

 

Снимки и текст: Бойко Боев* * *
На нашия сайт Разходки из Лондон разказваме истории за Лондон, британската култура и българи във Великобритания с вълнуващи проекти. Текстовете от сайта ни ще идват до вас, ако следвате страницата ни във Фейсбук.
* * *
Този текст, както и останалите текстове на сайта, са защитени от авторското право. Ако искате да използвате текста и снимките, трябва да поискате разрешение за това. Пишете на нашият имейл. Ние вероятно ще ви дадем разрешение, при условие, че изпълнявате правилата за цитиране на източника и авторите, съгласно българското и международно право.
За ваше удобство използваме "бисквитки". За повече информация прочетете Правилата за лични данни и бисквитки.