Разходка от Wimbledon до Richmond

От декември 2019 г. вървим по маршрута на Capital Ring, който минава през лондонски паркове и квартали. Тази неделя, 30 август, ще вървим от Wimbledon до Richmond - това са 11 километра. Ако не сте идвали досега, може би ще е важно да знаете, че компанията ни е приятна, откриваме интересни места и се чувстваме ведри от прекараното време в парковете на Лондон. Това е възможност да станете членове на групата за разходки из Лондон.

Срещата е пред спирката на метрото на Wimbledon Park Station (а не на Wimbledon) в 11 часа в неделя, 30 август. След разходката ще имаме пикник.* * *
На нашия сайт Разходки из Лондон разказваме истории за Лондон, британската култура и българи във Великобритания с вълнуващи проекти. Текстовете от сайта ни ще идват до вас, ако следвате страницата ни във Фейсбук.
* * *
Този текст, както и останалите текстове на сайта, са защитени от авторското право. Ако искате да използвате текста и снимките, трябва да поискате разрешение за това. Пишете на нашият имейл. Ние вероятно ще ви дадем разрешение, при условие, че изпълнявате правилата за цитиране на източника и авторите, съгласно българското и международно право.
За ваше удобство използваме "бисквитки". За повече информация прочетете Правилата за лични данни и бисквитки.