Мона: Любимото ми ястие е индийско кашу с ориз

IMG_0602
  "В Лондон ми харесват многобройните паркове, както и това, че винаги има нещо ново за гледане и правене. В парка до нас излизам сама, но ако отивам някъде за първи път, предпочитам да не съм сама. Харесва ми, че има голямо разнообразие от култури и мога да пробвам различни храни. Любимото ми ястие, което открих тук, е индийско - ориз с кашу. В предишното ми училище понякога имаше за обяд chicken tikka, което е второто ми любимо ястие." Фотограф: Лъчезар Хараламбиев  


* * *
На нашия сайт Разходки из Лондон разказваме истории за Лондон, британската култура и българи във Великобритания с вълнуващи проекти. Текстовете от сайта ни ще идват до вас, ако следвате страницата ни във Фейсбук.
* * *
Този текст, както и останалите текстове на сайта, са защитени от авторското право. Ако искате да използвате текста и снимките, трябва да поискате разрешение за това. Пишете на нашият имейл. Ние вероятно ще ви дадем разрешение, при условие, че изпълнявате правилата за цитиране на източника и авторите, съгласно българското и международно право.
За ваше удобство използваме "бисквитки". За повече информация прочетете Правилата за лични данни и бисквитки.