Разходки из Лондон по програма Хоризонт

24 may
 

Представяне на „Разходки из Лондон“ в предаването "Преди обед" по програма Хоризонт на Българското национално радио, 8 януари 2016 г.

Говорихме с водещата на предаването Ирина Недева за разходките, които организираме и за местата, които сме посетили, за интересните истории, които сме научили по време на обиколките ни из Лондон и за приятелствата, които сме създали. Разказахме за Лондонската българска асоциация и желанието ни да направим българите в Лондон видими и разпознаваеми.

Благодарим на всички наши приятели, които ни подкрепят и насърчават в изграждането на българска общност в Лондон!

Чуйте записа на интервюто тук.* * *
На нашия сайт Разходки из Лондон разказваме истории за Лондон, британската култура и българи във Великобритания с вълнуващи проекти. Текстовете от сайта ни ще идват до вас, ако следвате страницата ни във Фейсбук.
* * *
Този текст, както и останалите текстове на сайта, са защитени от авторското право. Ако искате да използвате текста и снимките, трябва да поискате разрешение за това. Пишете на нашият имейл. Ние вероятно ще ви дадем разрешение, при условие, че изпълнявате правилата за цитиране на източника и авторите, съгласно българското и международно право.
За ваше удобство използваме "бисквитки". За повече информация прочетете Правилата за лични данни и бисквитки.