Пазарувайте евтино в Лондон

IMG_7788

Приложение за телефон спестява разходите ви в Лондон

Basket Buddy е приложение за телефон, което ви информира кои стоки от супермаркета имат намаление в момента.

Защо е полезно?

Влизате в магазина – няма значение дали това е Tesco, ASDA, ALDI, LIDL, Marks & Spencer, Waitrose, CO-OP, Sainsburys, Morrison, Netto, Home Bargains, Costcutters, Budgens. Там винаги някои стоки са намалени. Струва си да знаете кои са те, ако искате да спестите някои паунд. Всички търсят намалените стоки.

Проблем

Вашият проблем е, че нямате време да обикаляте рафтовете и търсите намаления. Все пак в магазина сте да пазарувате, а не да следите за намаления.

Решението

Влизате в избрания от вас магазин. Пускате приложението на телефона си. Избирате на него магазина. Пред вас се появява списък със стоки, които са намалени, както и коментари за тях. Бързо поглеждате дали някоя от тези стоки ви трябва. Ако да, запътвате се към рафта, без да губите повече време.

Бонус

Това приложение дава информация и за Booths и BHS.

Приятно пазаруване и спестяване!

Приложението е безплатно!

За андроид

За iOS

Този текст, както и останалите текстове на блога, са защитени от авторското право. Ако искате да използвате текста и снимките, трябва да поискате разрешение за това. Пишете на нашият имейл. Ние вероятно ще ви дадем разрешение, при условие, че изпълнявате правилата за цитиране на източника и авторите, съгласно българското и международно право.

Разходки из Лондон   TWITTER | FACEBOOK | INSTAGRAM | БЮЛЕТИН | GOOGLE+| MEETUP Ако желаете да участвате в нашите разходки из Лондон, станете член на нашата група Разходки из Лондон, където обявяваме всяко наше събитие.


* * *
На нашия сайт Разходки из Лондон разказваме истории за Лондон, британската култура и българи във Великобритания с вълнуващи проекти. Текстовете от сайта ни ще идват до вас, ако следвате страницата ни във Фейсбук.
* * *
Този текст, както и останалите текстове на сайта, са защитени от авторското право. Ако искате да използвате текста и снимките, трябва да поискате разрешение за това. Пишете на нашият имейл. Ние вероятно ще ви дадем разрешение, при условие, че изпълнявате правилата за цитиране на източника и авторите, съгласно българското и международно право.
За ваше удобство използваме "бисквитки". За повече информация прочетете Правилата за лични данни и бисквитки.