Сайтът bulgariansinlondon.com е създаден от Бойко Боев и Десислава Дякова. Това е сайт на група българи в Лондон, които заедно опознават британската столица и култура и общуват с другите лондончани и общности.

Сайтът създадохме през януари 2015 г. с цел да споделяме интересни факти и информация с други българи, които споделят нашите интереси.

Радваме се, че сайтът става все по- популярен сред българите по света. Ние поддържаме връзка с нашите читатели и станахме приятели с много от тях.

Сайтът популяризира наши инициативи, като разходки из Лондон и срещи с интересни лондончани, както и събития на наши приятели, които свързват българите с другите лондончани.

Ние не сме медия, но спазваме етични правила, които може да прочетете на страницата Правила за ползване на сайта. Може да се свръжите с нас чрез страницата Контакти.

Нашият сайт беше обновен през 2018 г., благодарение на подкрепата на Кмета на Лондон. Ние сме горди с новата английска версия на сайта, която цели да разкаже на лондончани за интересни българи в Лондон.

За ваше удобство използваме "бисквитки". За повече информация прочетете Правилата за лични данни и бисквитки.